Політолог і депутат облради Володимир Кучер дав свою оцінку показникам голови Волинської ОДА Володимира Гунчика у останньому рейтингу від КВУ. Нагадаємо, що губернатор Волині посів останнє місце в рейтингу серед усіх голів облдержадміністрацій України.

Читайте також: Сучасна волинська трагікомедія або з гумором про наболіле

"Авторитетна громадська організація КВУ опублікувала рейтинг голів обласних державних адміністрацій. Прикро, що вкотре експерти віддали "червоному" директору заводу самокатів почесне ОСТАННЄ МІСЦЕ. Ну, в принципі, нічого надзвичайного не сталося і це заслужена оцінка керівнику-нездарі, підлеглі якого вводять цензуру у ЗМІ, покривають земельні оборудки і з усіх сил лізуть зі шкіри, щоб "підлизати", як у старі комуністичні часи, за якими він так сумує.

Дивно, що притихли "чесні" волинські ЗМІ і уникають публікації цих рейтингів – сорому усієї Волині?

Не дивно, що ми ще у лютому минулого року були усією обласною радою за крок за висловлення недовіри губернатору-комуняці. Дали шанс виправитися і служити волинянам, а не лизати чоботи у високих київських кабінетах. Що ж зробили помилку, а за цей час Гунчик встиг нашкодити громаді області більше, ніж будь хто. Горбатого кажуть могила виправить, в яку він обіцяв лягти разом з Порошенком. Надіюсь, Володимир Петрович піде раніше, бо вже давно всім набрид", – зазначив Володимир Кучер у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Володимир Кучер