Поліцейським, які напідпитку побили в центрі Львова двох ветеранів АТО, висунуто підозри в скоєнні групового хуліганства. Їм загрожує обмеження волі на строк до 5 років або до 4 років за ґратами.

Читайте також: Поліцейський з Волині разом із товаришами жорстоко побили атовців у Львові, – ЗМІ

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, повідомлено про підозру трьом працівникам Національної поліції (ч.2 ст.296 КК України). Про це інформує прокуратура Львівщини.

Встановлено, що 16 листопада цього року троє працівників поліції з Тернопільської, Чернівецької та Волинської областей віком 19-20 років напідпитку у позаробочий час на проспекті Свободи, грубо порушуючи громадський порядок, під час раптового конфлікту заподіяли тілесні ушкодження двом 36-річним чоловікам.

На цей час вирішується питання про обрання фігурантам запобіжних заходів.

Досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Волинського поліцейського, який побив ветерана АТО, звільнили (відео)

Нагадаємо, в листопаді у Львові троє поліцейських побили двох ветеранів АТО. Двох правоохоронців наступного дня звільнили з поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook