В Одесі помер на 76-му році життя відомий український актор театру і кіно Олександр Казиміров. Його пам'ятали та любили завдяки ролям у культових фільмах для молоді.

Читайте також: Помер відомий український актор та режисер

Про смерть артиста повідомив його друг Юрій Ющенко на своїй сторінці в Facebook.

Олександр Казиміров – радянський і український актор театру і кіно. Народився в Одесі 8 липня 1944 року. У 1966 році закінчив Одеське театрально-художнє училище, а після був прийнятий в трупу Одеського російського драматичного театру імені А. Іванова.

В кіно Казиміров почав зніматися в 1971 році. Глядачі пам'ятають його за ролями у таких фільмах: "Капітан Немо", "Пригоди Електроніка", "Час для роздумів", "У пошуках капітана Гранта", "Дорога в Рай", "Одного разу в Одесі, або Як виїхати з СРСР", "Сонька Золота ручка", "Одеса-мама", "Ліквідація", "Зефір у шоколаді", "Чоловік легкої поведінки".

Також Олександр Казиміров був відомий за своїми ролями в театрі:

Паріс – "Ромео і Джульєтту"

Альберт – "З вечора до полудня"

Карандашев – "Безприданниця"

Князь Хворостинін – "Цар Федір Іоаннович"

Маріні – "Пушкін в Одесі"

Хеверн – "Зикови"

Гіберн – "Ревізор"

Кантор Звибак – "Захід"

"Пішов з життя Олександр Казиміров У минулому актор Одеського драматичного театру, актор кіно, чоловік Наталії Дубровської. Світла пам'ять", – написав Юрій Ющенко.

Читайте також: Помер відомий музикант та фіналіст шоу "Україна має талант" (фото)

Варто відзначити, що Олександр Казиміров помер ще 13 березня, але про це стало відомо тільки зараз. Причина смерті артиста не вказується.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook