Вчора, 20 серпня, у віці 79 років померла відома російська актриса Олександра Назарова.

Читайте також: Відійшов у вічність знаменитий актор (фото)

Про це повідомили в Московському драматичному театрі імені Єрмолової.

"Тільки що прийшла гірка звістка: не стало дивовижної, прекрасної, унікальної Олександри Іванівни Назарової. Це непоправна втрата не тільки для нашого театру, але і для всього російського мистецтва", – йдеться в повідомленні.

Як повідомила колега померлої каналу RenTV, актриса довгий час боролася за своє життя і перебувала в лікарні з червня, передають "Факти".

"Вона давно в лікарні лежала, з червня. У неї з легкими були проблеми. Вона і на трубках лежала, і впадала в кому", – цитує канал заступника художнього керівника театру, в якому працювала Назарова, Галину Боголюбову.

За інформацією ФАН, в одній з московських лікарень Назаровій було зроблено термінову трахеостомію, але після операції в актриси стали відмовляти інші органи. Офіційна причина смерті – поліорганна недостатність.

Свою спадщину актриса залишила внучці, якою вона опікувалася після смерті єдиного сина. За інформацією ЗМІ, зараз дівчинка перебуває в дитячому таборі в Анапі. У неї є ще один опікун – сестра дідуся дівчинки (чоловіка Назарової). У середу в театрі прийнято рішення зібрати раду, щоб вирішити, як привезти дівчинку з Анапи до Москви, а також на раді буде прийнято рішення про час і місце похорону.

Олександра Назарова найбільше запам'яталася глядачам за ролями в серіалах "Бригада" та "Моя прекрасна няня", в яких виконала ролі бабусь головних героїнь. Також Захарова озвучувала персонажів мультфільмів "Качині історії", "Русалочка", "Пакохонтас", "Льодовиковий період", "Мисливці за привидами" та ін.

Читайте також: Під час весільної подорожі: 24–річна героїня "Брестської крепості" трагічно загинула на очах у коханого (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook