Український гурт KAZKA у минулому році буквально підірвала інтернет-чарти своїм гарячим хітом. Хіт "Плакала" молодої групи за кілька місяців полюбилася не тільки українцям, але й далеко за межами країни. Пісня стала першою україномовною композицією, що потрапила в топ запитів сервісу Shazam, передає Clutch.

Читайте також: Пишнотіла солістка гурту KAZKA показала пікантне фото з відпочинку

Скоро KAZKA виступить у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення 2019. Однак, журналісти запідозрили популярних виконавців у плагіаті. Як повідомляється, мелодія хіта "Плакала" дуже сильно нагадує арабську трек YOYA-Reborn.

"Це все законно, чисто, це не авторський зрізаний шматок якоїсь авторської пісні. Це Royalty Free Samlpes з банку семплів, які продаються у всьому світі, їх може використовувати будь-яка людина. Неважливо, коли трек вийшов – раніше, або пізніше. І цей семпл може бути у десятка тисяч пісень", – прокоментував журналістам ТСН творець пісні Сергій Ранов.

Читайте також: Kazka отримала музичну нагороду в Росії

Залишається тільки спобіватися, що пісня, яку KAZKA виконають на Євробаченні буде повністю оригінальною, тому що скандалу не уникнути.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінці у Facebook