Кандидат у президенти України Олександр Шевченко повідомив, що у Буковелі почались обшуки. Зокрема, сьогодні, 20 вересня, у ТК "Буковель" та буковелівській дорожній компанії "ПБС" в Івано-Франківську силовики у масках організували наліт. Вони увірвались у офісні приміщення, виламавши двері.

Читайте також: "Влада використовує Україну як рабиню: б’є, ґвалтує, торгує нею", – Олександр Шевченко

Олександр Шевченко вбачає у цьому політичний підтекст. На думку "укропівця", у такий спосіб Петро Порошенко, ознайомившись з рейтингами, почав втілювати "брудний" сценарій боротьби з опонентами за посаду Президента України.

Читайте також: У Луцьку Олександр Шевченко запросив кандидатів у президенти пройти детектор брехні

"Отже, президентські вибори розпочинаються. В той час, коли Порошенко з парламентської трибуни розповідав нам про демократію, про міфічний "інвестиційний бум", про те, що ми стали жити краще, в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії "ПБС" в Івано-Франківську з виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані "маски-шоу" та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників.

А ще раніше в нас була інформація про те, що після критичних виступів в прямому ефірі в Фейсбуці Олександра Шевченка та інших політиків, президент особисто дав вказівку керівникам силових структур фальсифікувати кримінальні справи проти Олександра Шевченка та Ігоря Палиці зокрема. Очевидно, що сценарій на замовлення Петра Порошенка почав реалізовуватися", – зазначив Шевченко у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter