Олександр Шевченко заявив, що готовий проходити щомісячну публічну перевірку на детекторі брехні у разі обрання на посаду президента України.

Читайте також: Завдяки Олександру Шевченку здійснилася мрія волинянки

Про це йшлося під час гутірки з нардепом, співвласником курорту "Буковель", який став генеральним спонсором фестивалю Олександром Шевченком у рамках фестивалю "Бандерштат" 5 серпня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Олександр Шевченко закликав молодь не боятися йти у владу та жити за десятьма Божими заповідями. Він розповів, що ніколи у житті не жив на зарплату нардепа, тому що достатньо заробляв і заробляє. На його думку, в політиці повинні бути успішні підприємці, а не люди, які житимуть на зарплату у кілька тисяч доларів і яким пропонуватимуть мільйони доларів хабарів.

"У мене шестеро дітей і сьома дитина "Буковель". Я не кидатимуся обіцянками продати його, тому що ніхто не забороняє президенту бути співвласником", – зауважив Олександр Шевченко.

"Запрошую всіх своїх опонентів, щоб ми всі разом сіли в одній залі, в прямому ефірі відповідали на питання на кріслах, що поєднані до детектора брехні. Тоді Шевченко здобуде перемогу в першому турі", – зазначив нардеп.

Читайте також: Хто заважає легальному видобутку бурштину на Волині

Також він повідомив, що у його громадському русі "Країна гідності і правди" працюють люди, які готові у перспективі зайняти владні кабінети та щомісяця перевірятися на детекторі брехні. Людей, які не готової пройти таку перевірку і перевірку святими таїнствами (поклавши руку на Біблію), той не може працювати в його команді. Особисто Олександр Шевченко пообіцяв щомісяця у прямому ефірі проходити таку перевірку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter