Депутат Луцької міської ради, засновник ГР "Свідомі" Андрій Покровський зробив щедру пожертву для поліції. Він виділив 500 тисяч грн для створення Ситуаційного центру ГУНП у Волинській області. Центр має допомогти правоохоронцям оперативніше збирати інформацію і швидше реагувати на неї, повідомляє Конкурент.

Читайте також: У гральному закладі Луцька помер чоловік

Бізнесмен також закликає інших меценатів допомогти поліції зробити Луцьк безпечнішим.

Варто відзначити, що Андрія Покровського пов'язують з функціонуванням та поширенням гральних закладів у Луцьку.

Нагадаємо, кількість ігрових закладів у Луцьку щороку зростає і наразі близька до критичної. Практично на всіх людних та найбільш прохідних вулицях міста є одразу кілька так званих "спортлото". Навіть центральна частина обласного центру рясніє вивісками закладів, де можна випробувати свою удачу.

Читайте також: "Доведеться відповідати за скалічені долі": радник міського голови відповів депутату Луцькради, який займається гральним бізнесом

Луцьк засипаний точками з ігровими автоматами, які ховаються за вивіскою "Спорт лото", що нібито є державною лотереєю. Однак нічого спільного дані заклади з цим не мають. В приміщеннях на кшталт підпільних казино стоять гральні автомати, лоюдям наливають алкоголь, пригощають сигаретами. Звісно ж документів на ведення такої підприємницької діяльності в даних закладах немає. 

Незважаючи на те, що гральний бізнес заборонений в Україні вже більше 10 років, є бізнесмени, які все ж займаються ним. В Луцьку власником такого бізнесу називають  впливового депутата міської ради Андрія Покровського.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook