Чоловік, який побив до втрати свідомості жінку на вулиці Конякіна – її співмешканець. А сама вона зв’язалася з поганою компанією і постійно брала туди з собою малолітню дитину.

Читайте також: У скандальному клубі в Луцьку банда ромів побила та пограбувала жінку

Про це ІА Волинські новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 14 червня, на вулиці Конякіна в Луцьку чоловік побив жінку, її госпіталізували. Як повідомили очевидці – на обличчі потерпілої «не було живого місця», а саму її доправили в реанімацію.

До слова, пригода сталася не за місцем постійного проживання жінки. Відомо, що інцидент трапився в сусідньому будинку, де вона перебувала в одній із квартир із сумнівною компанією.

Читайте також: 16-річний юнак жорстоко побив ровесницю на очах в друзів. Відео

Тілесні ушкодження наніс їй співмешканець, який, начебто, хотів забрати її звідти. Він – підприємець на місцевому ринку, а на зустріч з поліцейськими прибув уже у супроводі адвоката. В квартирі за місцем їх проживання проводилися обшуки.

Крім того, очевидці повідомляють, що потерпіла брала з собою свою малолітню дитину, яка, ймовірно, стала і свідком конфлікту. До слова, в квартирі, де трапилася подія, часто відбуваються гулянки, а сусіди підозрюють, що там ще й вживають наркотики.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook