Експерти розглядають 3 ймовірних версії виникнення пожежі в приміщенні Луцького гарнізонного госпіталю. 

Читайте також: На Волині у пожежі обгорів чоловік

Про це стало відомо під час брифінгу начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука, передає ІА Волинські Новини.

З його слів, з лікарні евакуювали 91 особу, після чого приступили до гасіння. Для цього залучили більше 50 людей особового складу, 12 одиниць техніки з Луцька, Рожища та Ківерців.

Загальна площа пожежі сягнула більше 500 квадратних метрів, вогнем знищено дах і, частково, перекриття 2 поверху. Майно закладу не постраждало.

"Окремо вдячні волонтерам за допомогу в розміщенні евакуйованих. Органи місцевої влади надають їм посильну допомогу", – зазначив Грушовінчук.

Читайте також: На Волині чоловіку спалили господарську будівлю

З його слів, попередню причину виникнення пожежі експерти встановлять за добу, наразі розглядають 3 основних версій виникнення пожежі: коротке замикання, паління, зварювальні роботи.

Нагадаємо, займання у воєнному госпіталі Луцька, що на вулиці Сенаторки Левчанівської, трапилось в ніч на 20 вересня близько 2:25. Оперативно було проведено евакуацію пацієнтів та персоналу госпіталю. Пацієнтів госпіталю розміщено у Луцькій міській клінічній лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook