Працівник одного з інформаційних сайтів Луцька систематично розповсюджує в мережі проросійську пропаганду.

Читайте також: Скандал у COVID-госпіталі під Луцьком: родичі померлого лучанина звинувачують медиків у недбальстві

Про це повідомляють в телеграм-каналі Глашатай Любарта з посиланням на пост Василя Фещенка у Facebook, пише ІА Волинські новини.

Зазначається, що працівник сайту «Конкурент», який належить бізнесмену, очільнику громадянського руху «Свідомі» Андрію ПокровськомуДмитро Щоголєв систематично розповсюджує проросійську пропаганду.

У своїх постах у Фейсбуці чоловік виступає на підтримку «путінського пропагандиста і педофіла» Шарія та ексрегіоналів з ОПЗЖ.

Зазначимо, що на сайті ІА «Конкурент» вищезгаданий чоловік вказаний, як журналіст агентства.

«Шановні депутати фракції «Свідомі», це ваша офіційна позиція і позиція вашого шефі Покровського? Схоже, що участь Тараса Шкітера в 2013 році в пропагандивних акціях кума Путіна Медведчука не була випадковим епізодом.

Якщо подібне буде продовжуватись і реакції керівництва сайта не буде на подібну роботу на ворога, ми, група ініціативних і патріотичних лучан розпочнемо інформаційну кампанію і повідомимо всіх користувачів соцмереж про подібні погляди Андрія Покровського, Тараса Шкітера, Андрія ЛучикаАлли Надточій та інших депутатів фракції «Свідомі», – йдеться у дописі Василя Фещенка.

Читайте також: "Свідомий" депутат міськради, який просить контролювати масковий режим у Луцьку, сам його ігнорує не вперше (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook