Волинська прокуратура у результаті службової перевірки щодо їхнього працівника Тараса Гуцуляка не підтвердила його участі у нічній ДТП, яка сталася наприкінці липня. Тоді автомобіль БМВ, в салоні якого було 5 пасажирок, врізався у газорозподільник. Пройшли місяці, а чоловік і далі на посаді. При цьому на свою прокурорську зарплату подорожує світом із сім'єю.

Читайте також: П'яний прокурор, який "розсікав" Луцьком на BMW із 7-ма дівчатами та вчинив аварію, досі не поніс покарання (відео)

Волинський прокурор Тарас Гуцуляк і далі залишається на своїй посаді після гучних катань з дівчатами нічним Луцьком, які закінчилися зіткненням із газорозподільником.

Про це свідчить інформаційна відповідь на запит. Журналісти запитали у прокурора про результати перевірки службового розслідування та отримали неочікувану відповідь: Тарас Гуцуляк не має жодного відношення до скоєння цієї аварії. 

Дивно виходить, бо ж на відео, яке знімали свідки автопригоди, чітко видно, що прокурор був там та поводив себе дивно, тікаючи від правоохоронців. 

Вину на себе взяв брат Гуцуляка. 5 дівчат, які були тоді у салоні авто взагалі плуталися у свідченнях. Проте висновку свідчень інших свідків ніхто не взяв до уваги.

Сам прокурор працює заступником начальника одного з відділів Волинського прокуратури. У декларації чоловік вказав автомобіль, який швидше за все "засвітився" у цій ДТП. BMW належить його тещі Наталії Приходько, так як і квартира у Луцьку площею 60 м2. ЯКрім того, кожного місяця Гуцуляк отримує 1000 доларів заробітку за основним місцем роботи. Має багато кредитів. Та при цьому родина активно відпочиває, як на українських, так і на закордонних курортах.

Читайте також: П'яний з купою бл*д*й: депутати Луцькради звернулися до Луценка стосовно волинського прокурора, який скоїв п'яну аварію

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook