Департамент муніципальної варти просить розпізнати осіб, котрі вчора, 11 березня на Центральному ринку в Луцьку побили муніципалів та поліцію, про це йдеться на сторінці департаменту у Facebook.

Читайте також: "Гори в пеклі, проститутко": як п'яні базарники зі Старого ринку чіплялися та провокували муніципалів (фото, відео)

"Допоможіть впізнати дуже цікавих активістів, що сьогодні прикривали обличчя та "засвітилися" на вул. Глушець. Пояснити причини перебування не могли", – йдеться в дописі.

Зазначимо, що 11 березня, департаментом муніципальної варти на виконання рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 #69/1 було продовжено демонтаж незаконного паркану на земельній ділянці комунальної власності на вул. Глушець.

Читайте також: Луцькрада звернулась до підприємців Центрального ринку

Зокрема, демонтовано ворота на колишній території ринку та рештки паркану (17 секцій), які після демонтажу перевезені на майданчик для тимчасового зберігання.

Не обійшлось без сутичок в процесі демонтажу, базарники з Центрального ринку побили заступника начальника Луцького міськвідділу поліції, також пошкодження отримали чотири муніципали. Окрім того, розбили 2 камери, болгарки та пошкодили 13 комплектів форми.

Відео "ІА Волинські Новини".

Помиями з-під оселедця облили працівників поліції, які прибули для забезпечення правопорядку під час демонтажу паркану.

Читайте також: Під час демонтажу паркану на Центральному ринку побили муніципала, – Сиротинська

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook