Батько з сином жорстоко вбили чоловіка, після чого розчленували його тіло, а частину ще й з'їли. 

Читайте також: Російський канібал з 12-річною спільницею вбили і з'їли жертву

Про це повідомляє "УНІАН", посилаючись на прес-службу прокуратури Харківської області. 

Зазначається, що прокуратура направила до Орджонікідзевського районного суду Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю за попередньою змовою. 

Подія трапилася на початку жовтня минулого року. 

"Батько з сином (41 та 20 років) познайомилися на вулиці з майбутньою жертвою та запросили його до себе в гості. Всі троє зловживали алкоголем, тому темою нової дружби, звісно, стало застілля. За чаркою гість (45 років) розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка", – повідомляє прокуратура міста. 

Читайте також: Розчленоване тіло жінки знайшли у валізі під Києвом (Фото 18+)

"Після жорсткої розправи чоловіки розчленували тіло загиблого та вжили його частини в їжу. До того ж вони пригостили "стравою" місцевого безхатька", – йдеться у повідомленні. 

Також у повідомленні відомства зазначається, що лише за кілька днів після вбивства батько з сином винесли тіло та викинули в підвал найближчого будинку. Позбавитися тіла чоловіків змусило повернення з дачі дідуся, який також мешкав у квартирі. Голову вони викинути не встигли, її знайшли правоохоронці на балконі квартири. 

Обидва чоловіки перебувають під вартою. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter