До начальника луцької поліції звернувся Тренер козацьких єдиноборств, доктор філософії, письменник Олександр Середюк із заявою щодо трагічної загибелі одного з братів-спортсменів в обласному центрі.

Читайте також: У Луцьку від вживання наркотиків помер 19-річний юнак, його брат – у важкому стані в лікарні

Свою заяву він надіслав на електрону адресу інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, у неділю, 8 грудня, ввечері близько 23 години в Луцьку за місцем проживання виявили мертвим 19-річного хлопця. Цього ж вечора його брата однолітка в непритомному стані госпіталізували. За фактом смерті юнака правоохоронці відкрили карне провадження. Одна з версій загибелі, зі слів Віктора Гомоля, – вживання наркотиків.

Як повідомив тренер, загинув 19-річний Роман Жовтобрух. У лікарні наразі його рідний брат Богдан.

Читайте також: Повідомили про стан лучанина, який разом із братом отруївся невідомою речовиною (відео)

"Ми поховали 19-річного козака Романа Жовтобруха. Це не простий козак, не просто син своєї матері і батька, не просто студент третього курсу СНУ імені Лесі Українки, не просто один з моїх найкращих учнів ГО "Школa козацького гарту". Це – Майстер спорту Міжнародного класу, Чемпіон Європи (2018 р.) та Світу (2019 р.) із середньовічного бою, член збірної України, яка в цьому році здобула золоті медалі завдяки сміливості, мужності та майстерності таких, як Роман Жовтобрух. Серед 40 країн світу – Європи і Азії, Америки і Австралії наші українські лицарі завоювали Перше місце!" – пише Олександр Середюк.

"Як повідомили ваші пресслужби, по цьому факту порушено кримінальну справу за ст. 115 ККУ. А це – навмисне вбивство! То хто вбив чемпіона світу? Прошу Вас дати відповідь на це питання", – йдеться у зверненні.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook