Побачити справжніх вершників, знайти щасливий чотирилисник та повчитись спілкуванню з кіньми запропонували дітям Луцьких шкіл.

Читайте також: Тетяна Єремеєва відповіла на безглузді закиди журналістів Володимира Пащенка

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Завдяки ініціативі Луцької міської ради 19 травня діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячого будинку та прийомних сімей отримали можливість побувати на екскурсії у кінно-спортивному клубі верхової їзди "Cloverland Horse Club" у рамках акції "Частинка добра".

На екскурсію також завітав радник міського голови Ігор Поліщук. Він зазначив, що цей захід став третім проектом такого типу.

Читайте також: Територія перед Луцьким замком: як вона може виглядати після реконструкції

Під час заходу дітей познайомили із шляхетними кіньми, що беруть участь у професійних спортивних змаганнях та розповіли більше про цих красивих тварин. Також учасники клубу продемонстрували свою вправність у сідлі, пройшовши забіг з перепоною. Після цього діти мали змогу погодувати коней ласощами.

"Ми із радістю долучаємось до усіх соціальних проектів, і цей не став винятком. Я думаю, що під час екскурсії, яка складалась із чотирьох блоків: інформаційного, презентації, знайомства із тваринами та виступу професійних спортсменів діти почерпнули для себе багато цікавого", – розповіла куратор кінно-спортивного клубу "Cloverland Horse Club" Тетяна Єремеєва.

Як це було дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitte