Луцька міська парторганізація ВО "Батьківщина" оприлюднила офіційну заяву стосовно другого туру виборів Луцького міського голови та підтримала на цю посаду кандидата у мери Луцька Ігоря Поліщука. Відповідну заяву політсила розмістила на своєму офіційному сайті.

Читайте також: Вітав померлих: Богдана Шибу знімали з виборів мера Луцька через порушення виборчого законодавства

Представники "Батьківщини" у своєму зверненні до лучан зазначають, що Богдан Шиба, свого часу став міським головою лише і завдяки рейтингу партії та авторитету Юлії Тимошенко. У подальшому він зрадив партію та її ідеали, тим самим зрадивши вибір лучан, які голосували за "Батьківщину".

Подаємо текст заяви без змін:

"15 листопада цього року має відбутися другий тур виборів Луцького міського голови. Кандидатами на цю посаду є представник партії "За майбутнє" Ігор Поліщук та самовисуванець, колишній член партії ВО "Батьківщина" Богдан Шиба.

Кожна політична сила періодично постає перед необхідністю робити вибір і оголошувати про свою позицію.

Ми не можемо підтримувати Богдана Шибу, який свого часу став міським головою лише і завдяки рейтингу партії та авторитету Юлії Тимошенко. У подальшому він зрадив партію та її ідеали, тим самим зрадивши вибір лучан, які голосували за "Батьківщину". Період керівництва Богдана Шиби запам’ятався відсутністю вирішення актуальних господарських проблем міста, численними невиконаними обіцянками, неповернутими кредитами та кабальними лізинговими угодами.

Читайте також: Вибори мера: в Луцьку порахували 100% голосів (офіційно)

У той же час Луцька міська партійна організація ВО "Батьківщина" офіційно заявляє про підтримку Ігоря Поліщука. Він – чесна, принципова, порядна людина, активний і фаховий юрист, депутат міської ради з досвідом. Він впевнений у своїх здібностях та пропонує чітку програму дій задля майбутнього міста. Переконані, що з ним Луцьк має великі перспективи.

Обʼєднавши зусилля з метою розвитку майбутньої громади, спільно ми зможемо працювати на благо нашого міста, його успіху та процвітання", – йдеться у заяві.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook