Романтичні стосунки, що розвиваються за висхідною, в певний момент наводять на думку про майбутнє весілля. Одне з головних запитань, які кожен із нас ставить перед собою в цей час, − чи буде кохана людина зраджувати.

Читайте також: Які чоловіки найчастіше брешуть про розмір своєї «гідності» (дослідження)

Чи може знак зодіаку, під яким народилася людина, передбачити, схильна вона до зрад своїй другій половинці чи ні? На це запитання відповідає астрологиня Людмила Булгакова, пише ТСН.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Найбільш невірними – і за правом – вважаються Стрільці. Причина всього – мінливість цих вічних романтиків, яка обумовлена пошуком ідеалу, в якому вони перманентно перебувають. За кожної нової зустрічі вони захоплено ахкають: ну ось нарешті вони знайшли те, що так довго і, як їм уже здавалося, марно шукали! Однак минає зовсім небагато часу, і їх знову, як кажуть в таких випадках, тягне на подвиги – точніше на пошуки – тієї єдиної (або єдиного), які здатні зробити їх по-справжньому щасливими. Відшукати подібну людину Стрільцям, як правило, не вдається, тому що тоді їм довелося б зупинитися і зажити зразковим сімейним життям, а вони цього зробити не в змозі, зате на нудне життя вони на старості років поскаржитися ніяк не можуть.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни своїми численними зрадами зобов'язані власній запальності: зустрівши представника протилежної статі, вони спалахують як сірник і тут же штурмують «бастіон». Далі слід спалах пристрасті, яскравий, але нетривалий роман і – охолодження, до якого виявляється абсолютно не готовим предмет їхньої пристрасті. Друга половинка Овна, знаючи його звичку заводити побічні зв'язки – якщо, звичайно, вона хоче жити з ним разом – повинна сприймати це як належне. В іншому разі мирного співіснування не вдасться, а вийде сім'я містера і місіс Сміт з їхньою схильністю до бурхливого – аж до рукоприкладства – з'ясування стосунків, що рано чи пізно обов'язково призведе до розлучення.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії вирушають наліво винятково від нудьги: якщо їм здається, що сімейне або партнерське життя припинило бути для них цікавим, вони вирушають за тридев'ять земель – найчастіше в переносному сенсі слова, – щоб розвіяти смуток-тугу. І, звичайно ж, знаходять пригоди на власну голову – представників протилежної статі, які теж не проти розважитися, більш ніж достатньо. Наколобродити від душі, представники знака, як нічого не було, повертаються в сім'ю, без жодного жалю залишивши людину, яку ще вчора, здавалося, обожнювали. Втім, є і другий сценарій невірності Водолія – друга сім'я: вони цілком можуть довгий час жити на два будинки, до того ж обидві дружини (найчастіше цим балуються чоловіки) скидаються одна  на одну, як сестри.

Читайте також: Регулярно і з задоволенням: названі чотири важливі моменти про частоту сексу (18+)

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, будучи практичними людьми і високо цінуючи стабільність, одружуються раз і назавжди, а ось коханок (або коханців) змінюють часто – шукають різноманітності, якої не можуть знайти в сім'ї. Незважаючи на свою закритість і бажання завжди залишатися в тіні, вони є людьми велелюбними. Взаємини з протилежною статтю для них важливі як повітря, без них вони просто не можуть дихати. Тому, закінчивши одну любовну історію, вже прозмірковують про іншу – благо, нестачі в потенційних коханцях у представників знака немає – вони завжди викликають у представників протилежної статі симпатію. Водночас Козороги роблять все можливе, щоб їхня друга половинка не дізналась про зради, сім'я для них – понад усе.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони перебувають на останньому місці в рейтингу невірних знаків зодіаку, оскільки, по-перше, частіше зраджують чоловіки, що належать до нього, а по-друге, зрада не є для них самоціллю. У представників цього знака немає донжуанського списку, вони не підраховують кількість перемог на любовному фронті. Своїх половинок Скорпіони зраджують тільки тоді, коли дійсно закохуються, щоправда, відбувається це досить часто і, як правило, носить серйозний характер: щоразу, під час чергового роману, вони спочатку всерйоз подумують про розлучення, і тільки після енної кількості часу розуміють, що від добра добра не шукають – зміна одного партнера на іншого позитивних змін в їхнє життя не принесе.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook