Волинські митники на пропускному пункті Ягодин пропустили машину з 500 кг бурштину. Однак польська сторона зупинила фуру з цінним грузом. Коли скандал почав набувати розголосу у ЗМІ, його одразу ж вирішили зам'яти усім можливими способами. Деякі інформаційні ресурси Волині навіть допомагають загасити скандал через абсурдні замовні матеріали.

Про це повідомив журналіст Євген Плинський.

Читайте також: Скандал на Ягодині: волинські митники пропустили до Польщі 500 кг бурштину

"Скандал з фурою бурштину на "Ягодин" вже намагаються зам'яти. 

Подробиці.

Фура з 500 кг бурштину була пропущена через Ягодин вночі з 3 на 4 травня. Тієї ж ночі фуру затримали поляки, але тільки сьогодні приступили до її оформлення. Родзинка в тому, що канал був серйозний і "винос теми в маси" не повинен був відбутися, тому коли я про це написав, через 30 хвилин, за вказівкою Євгена Шелігацького спікер Волинської митниці Валентина Черниш запустила новину про спільне затримання з поляками чогось там на пункті пропуску "Устилуг – Зосін".

Їхня мета відвернути увагу від затриманої фури поляками на "Ягодині" і зробити так, щоб про цей "кейс" ніхто не писав.

Навіть готові "злити" когось на Устилузі", – написав Плинський.

Відзначимо, що наразі прес-служба ДФС у Волинській області поширює інформацію про затримання мікроавтобуса з 12 кг бурштину. Це має відвернути увагу від скандалу з 500 кг цінного вантажу на Ягодині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook