Вчора, 3 липня, відбувся з'їзд новоствореної політичної партії "Пропозиція" – так звану партію мерів. Зустріч політиків пройшла у кольорах російського прапора, а сам захід проводився виключно мовою окупанта.

Читайте також: Звільнити співробітника буде легко: нардепи хочуть змінити Трудовий кодекс

Партія "Пропозиція" на з'їзді у Києві затвердила склад головної ради політичної сили, до якої увійшли міські голови та інші представники місцевого самоврядування. Проте, найцікавішим є те, що усі присутні на з'їзді люди розмовляли російською мовою, незважаючи на те, що під час презентації мери шести міст, які і створили політсилу наголошували на тому, що в першу чергу, партія представляє інтереси людей, тому що, напевно, немає в цій країні більше персонажів, які щодня спілкуються з людьми і ходять ногами по вулицях і подвір'ях.

Про те, що з'їзд новоствореної політичної сили проводився мовою окупанта та у кольорах російського триколора повідомила на своїй сторнці у Facebook блогер та фотограф Наталія Шаромова.

"На з'їзді партії "И так понятно" або офіційна назва "Пропозиція".

З порогу і на всіх поверхах та етапах реєстрації на з'їзд – всі розмовляють російською. На мою пропозицію краще розмовляти зі мною українською, представники партії сказали: "И так понятно!" і ніхто не перейшов. Сумний початок", – зазначає жінка.

Читайте також: Ілля Кива звернувся до Епіфанія "канонізувати невинно убієнного Флойда" та прирівняв його до Небесної сотні

Очевидно, що новостворену партію "Проросійська Позиція" у Луцьку представлятиме скандальна депутатка Юлія Вусенко, яка наразі є депутаткою партї "Самопоміч".

У Facebook Вусенко виклала пост та фото із з'їзду партії, який вона відвідала.

"На з’їзді партіі "Пропозиція" за одним столом зібралися небайдужі до місцевого самоврядування люди. Тут багато мені знайомих не один рік достойних людей, з деякими з них ми багато консультувалися або співпрацювали по питаннях загальноміських проектів і за цей час я переконалася у справжньості їхніх намірів – розвивати свої міста, а значить будувати Україну успішною!" – зазначила посадовиця.

У мережі люди бурхливо відреагували на чергову партію з "російськими грошима".

Нагадаємо, що Юлія Вусенко неодноразово скомпрометовувала себе недостойною поведінкою, брудними висловлюваннями на адресу інших депутатів у міськраді, потрапляла в різноманітні скандали. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook