Відомі своєю антиукраїнською позицією луцькі брати-комуністи Олександр та Михайло Кононовичі знову відзначився черговою скандальною заявою, заявивши, що "бути задньопривідними набагато безпечніше, ніж комунастами".

Читайте також: Скандальний комуніст із Луцька відвідав "конференцію" до дня народження Сталіна (фото)

Над цим скандальні брати роздумували у проросійському ток-шоу "Левый взгляд".

Можна роздумувати над тим, що вочевидь брати-близнюки уже стомилися отримувати на горіхи через свої відверті маніпуляції та провокації і вирішили приєднатися до лав ЛГБТ-спільнот, аби мати захист від правоохоронців. 

 

Додамо, що скандальних луцьких братів-комуністів уже неодноразово били активісти через їхні відкриті провокації. Зокрема, Олександр Кононович, антимайданівець та сепаратист отримав "на горіхи" від активістів з Національного корпусу. Причиною для побиття стало те, що представники організації "антифашистський комітет України" 7 лютого за російські рублі вирішили надрукувати агітацію, де закликають боротися з "нацизмом". На пропагандистській листівці хотіли зобразити деякого Вадима Папура, сепаратиста, який загинув 2 травня в Одесі.

Читайте також: Коли росіяни більші патріоти України: луцький комуніст зганьбився на російському ток-шоу (Відео)

Також під час проведення Кононовичем агітації в селищі Любеч на Чернігівщині група чоловіків у масках, озброєних битами і арматурою по-звірячому побила молодого комуніста Кононовича, і нанесли йому тяжкі рани голови.

 

 

Нагадаємо, брати Михайло та Олександр Кононовичі до Революції гідності вели активну діяльність на Волині у лавах місцевої Компартії. У Луцьку вони відомі своєю відвертою антиукраїнською позицією, постійно проводять провокації та пропагують сепаратизм. У 2016-му Кононовичі намагалися оскаржити в суді рішення вченої ради СНУ імені Лесі Українки про відрахування їх з аспірантури (після того, як брати поширили відео, як вони в’їхали на непідконтрольну територію України з гуманітарною допомогою). Однак суд не поновив їх в аспірантурі. 

У травні 2018 року СБУ провела обшук у київській квартирі Михайла Кононовича, запідозривши його у підготовці до повалення державного ладу. Обшуки здійснювали у межах кримінальної справи за ст. 109 КК (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook