Скандально відомий комуніст з Луцька, глава білоруської громади "Сябри Волині" Михайло Кононович, ввечері, 28 жовтня, був побитий в центрі Києва. Група невідомих, розпорошивши сльозогінний газ, завдала кілька ударів по голові та по корпусу чоловіка. Кононович вважає, що за нападом стоять українські спецслужби.

Читайте також: Скандальні волинські комуністи серйозно задумались над зміною сексуальної орієнтації

Інцидент стався поблизу телестудії "Магнолія ТВ", де він брав участь в дебатах з політологом Яніною Соколовською.

"Після ефіру на мене напали. Кричали: "Білорус ох**в!" Їду до лікарні", − повідомив у соцмережі Михайло Кононович.

Після нападу він викликав "швидку", яка забрала його в лікарню, де медики зафіксували побої.

Читайте також:Скандальний комуніст із Луцька відвідав "конференцію" до дня народження Сталіна (фото)

Як повідомлялось раніше, відомі своєю антиукраїнською позицією луцькі брати-комуністи Олександр та Михайло Кононовичі знову відзначився черговою скандальною заявою, заявивши, що "бути задньопривідними набагато безпечніше, ніж комунастами". Можна роздумувати над тим, що вочевидь брати-близнюки уже стомилися отримувати на горіхи через свої відверті маніпуляції та провокації і вирішили приєднатися до лав ЛГБТ-спільнот, аби мати захист від правоохоронців. 

Також, у день 140-ої річниці народження радянського керівника Йосипа Сталіна заборонена Комуністична партія України провела в Києві "науково-практичну конференцію" на тему: "І. В. Сталін і революційне перетворення світу". Взяв участь у конференції і скандальний комуніст з Луцька Михайло Кононович.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook