12 квітня помер монах Києво-Печерської лаври Нектарій, у якого підтвердили коронавірус. Цього ж дня стало відомим, що скандальному настоятелю Лаври Павлу стало гірше. У підсумку останнього госпіталізували до Олександрівської лікарні.

Читайте також: У селі на Волині сім'я священника захворіла на коронавірус

Павла через погіршення стану госпіталізували до Олександрівської лікарні. Про це повідомляють джерела 24 каналу.

У преслужбі Лаври цю інформацію підтвердили. Також тут додали, що зробили це "про всяк випадок", оскільки Павло має проблеми з тиском, а також хворіє на цукровий діабет, передає ТСН

У Лаврі кажуть, що священнослужитель перебуває не на штучній вентиляції легенів і не лежить в реанімації. Він – у звичайній палаті. Голос – у нього не хриплий, а температура – у межах норми.

Читайте також:  Хворий на коронавірус львівський священник, ймовірно, був на Волині, – журналістка

Серед священнослужителів одного з найбільших храмів України тестування на коронавірус провели 4 квітня. Як і інші, здав лабораторні тести настоятель лаври митрополит Павло. 6 квітня стало відомим, що владика перебуває в лікарні у важкому стані.

Ще нещодавно владика Павло закликав боятися гріха, а не коронавірусу. Більше того, наполягав йти в церкву і причащатися. Також відомо, що нещодавно у митрополита Павла було спільне застілля з "ексрегіоналом" Вадимом Новінським і першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим. Щодо наявності коронавірусної інфекції у них інформації поки немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києво-Печерській Лаврі зареєстрували 26 випадків зараження коронавірусом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook