Скандальний журналіст Дмитро Гордон назвав людей, які голосували на президентських виборах цього року за Петра Порошенка, дебілами.

Читайте також: Гордон подав у суд на журналістку каналу Порошенка – вимагає 1 млн

Про це він заявив в інтерв’ю письменнику Петрові Крижановському, фрагмент якого опублікований на Youtube-каналі журналіста.

"24 %, які проголосували за Порошенка, хочу сказати, – дебіли. Бо людина протягом 5-ти років майже нічого не зробила для своєї країни. Людина, що страждає на патологічну жадібність, яка у військовий час у країні-агресорі мала процвітаючий бізнес", – заявив він.

Та додав: "Людина, яку неодноразово спіймали на брехні, яка, я так думаю, "кришувала" всі ці "оборонні скандали". У воюючій країні, що стікає кров’ю, наживатися на обороні, замовленнях, на армії, на солдатах і при цьому пафосно кричати "Слава Україні!" Ці 24% [виборців], вони що, з Марса прилетіли? Вони що, цього не бачили? Якщо вони голосують за Порошенка, значить дебіли".

Читайте також: "Роками брав інтерв'ю у сволоти і пропагував рускій мір": Скрипін жорстко розкритикував Гордона і Смешка (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook