Радник Петра Порошенка Юрій Бірюков зробив скандальну публікацію на своїй сторінці у facebook. Він розмістив картинку, на якій чинний президент зображений у формі чилійського диктатора Аугусто Піночета з підписом "На стадіоні, то на стадіоні".

Читайте також: Порошенко прийняв виклик Зеленського (відео)

Публікація радника Порошенка Бірюкова

Аугусто Піночет

Скандальності цьому надає те, що дана публікація від радника Петра Порошенка продовжує радикальну й агресивну риторику прихильників Гаранта про розстріл незгідних, тобто тих, хто проголосував за Володимира Зеленського.

Дивує, що самого Бірюкова та армію "порохоботів" взагалі веселить факт масових розстрілів. В той час, як світова спільнота і цивілізовані суспільства різко засуджують методи Піночета.

Читайте також: Прихильники Порошенка зганьбились через "скандал" з російським слідом відеоролика Зеленського

До речі, за даними ЦВК, оброблено 100% бюлетенів. За Зеленського віддали голос 5 713 825 українців – це 30,24%. Другий в списку – чинний Президент Петро Порошенко, у нього 15,95%.

Нагадаємо, у вересні-листопаді 1973 року генерал Аугусто Піночет полював на незгідних, збирав їх на стадіоні, де влаштовував допити і масові розстріли. За цей період часу диктатор Піночет розстріляв близько 40 тисяч людей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook