Скандально-відомий митник Віктор Кривіцький хоче поновитись на посаді. Експосадовець позивається до Волинської митниці та державної фіскальної служби, аби йому виплатили грошову компенсацію за так званий вимушений прогул.

Читайте також: Керівники-гастролери: на Волинь повертається скандальновідомий митник (відео)

Пан Кривіцький одночасно обіймав дві посади, тільки-от всидіти на двох стільцях йому таки не вдалося: з посади заступника голови Державної фіскальної служби його звільнили під тиском громадськості, а з часом – за наказом в. о. голови ДФС Олександра Власова, звільнили ще й з волинської митниці.

Сталося це влітку 2019 року. З тих пір ексчиновнику оголосили кілька кримінальних справ за різними статтями, зокрема і у корупційних схемах. Однак, для пана Кривіцького це не стало перешкодою. Він, перебуваючи начебто на лікарняному, похапцем вивіз усі свої речі із кабінету – якраз незадовго до того, як там правоохоронці провели обшуки.

Наразі ж Віктор Кривіцький звернувся із позовом до суду та вимагає від Волинської митниці та ДФС України, аби його поновили на посаді та ще виплатили грошову компенсацію за так званий вимушений прогул.

Розгляд справи за позовом Віктора Кривіцького відбувся у Волинському окружному адміністративному суді. Тільки от сам позивач на засідання не з'явився. Відтак, під час засідання представник відповідача клопотав, аби позов ексмитника залишився без розгляду. Однак суддя у задоволенні клопотання відмовив, а інші можливі клопотання через відсутність позивача Кривіцького розглядати відмовився.

Читайте також: Волинських журналістів нахабно виштовхали із суду, де проходила справа скандального Кривіцького (відео)

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook