Затриманий на Волині службовець, якого спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень, – діловий партнер колишнього керівника ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області".

Читайте також: Сів в авто та помахав: п'яний волинський прокурор влаштував погоню від поліцейських (відео)

Про це ІА "Волинські Новини" стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 12 лютого 2021 року працівники УСБУ в області викрили радника директора державного підприємства "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" Волинської ОДА на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Згідно з інформацією джерела, за отримання неправомірної вигоди затримали Євгенія Киричука.

Читайте також: Захищав вбивцю: стало відоме ім'я адвоката, якого "взяли" на хабарі на Волині

Паралельно з посадою на держпідприємстві він є керівником та співвласником ТзОВ "Еконстракшн". Бенефіціаром цього підприємства є Масич Даниїл Сергійович.

Даниїл Масич був керівником ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області". Щоправда офіційно керував він держпідприємством лише 3 дні – з 24 по 27 листопада 2020 року, після звільнення Ігоря Свиридова. За інформацією джерела, Даниїл Масич та Євгеній Киричук не тільки ділові партнери, а й куми.

До слова, у жовтні минулого року на хабарі затримали двох заступників директора ДП "Служба місцевих автомобільних доріг". До схеми відкатів був причетний також тодішній керівник Ігор Свиридов, який поновлюється на посаді через суд, бо стверджує, що не писав заяви на звільнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook