Модератором дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського на Національну громадську телерадіокомпанію України виступить журналіст Павло Казарін. 

Читайте також: Скандальний радник Порошенка порівняв його з Піночетом, який розстрілював опонентів на стадіонах

Про це заявив глава правління UA: Суспільне Зураб Аласанія, пише Страна.

"Модератором буде Павло Казарін", − сказав Аласанія. Казарін − український журналіст, уродженець Сімферополя. Автор Slon.ru, оглядач Крим.Реалії і ведучий телеканалу ICTV. 

Уже завтра проведуть першу установчу зустріч з дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка за участю представників двох штабів і Центрвиборчкому.

При цьому він вважає, що дебати можуть бути зірвані. 

"Я думаю, це боротьба слона з китом. Перший шукає сенси, другий видовищ. Я думаю, вони не домовляться. І дебати, в тому задуманому, у форматі стадіону, будуть зірвані", − сказав Аласанія. 

Читайте також: Притула готовий вести дебати Зеленського та Порошенка

Нагадаємо, відеоролик, на якому кандидат у президенти України Володимир Зеленський погоджується на депати з опонентом Петром Порошенком, потрапив у скандал через те, що команда чинного Гаранта і його прихильники не розібрались у ситуації і почали безпідставно звинувачувати лідера президентських перегонів у зв'язках з Росією.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook