Названо ім'я нового героя популярного телешоу "Холостяк". Ним став 30-річний ведучий каналу М1, радіостанції "Русское Радио Україна" та головний редактор XXL (Україна) Микита Добринін.

Читайте також: Відомий український комік подався працювати на російське телешоу

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

"Моє життя досить динамічне і насичене, тому будинок для мене є певною фортецею, в яку хочеться повертатися, де мені і моїй дівчині повинно бути спокійно і затишно разом, – розповідає Добринін. – Я той чоловік, який завжди буде любити свою дружину трохи більше, ніж наших дітей. На своєму прикладі я готовий показати, що за любов і відносини варто боротися, і я щиро сподіваюся, що зможу зустріти свою половину на цьому проекті", – ділиться Добринін.

 

Директор ТО Ганна Калина стверджує, що Микита Добринін – перший Холостяк, який сподобався телеглядачам ще до того, як офіційно став героєм романтичного реаліті.

Читайте також: Які секрети подружнього життя відкрила сімейна пара з Луцька у програмі "Міняю жінку"?

"У цьому році ми вперше дали можливість запропонувати ім'я нового Холостяка тим, для кого створюємо цей проект - нашим глядачам, – каже Ганна. – Весь червень вони озвучували свої переваги і голосували на офіційних сторінках каналу (сайт СТБ, соцмережі і додаток "Телепортал")... Стильний, ввічливий, освічений, уважний – це точно про нашого Холостяку. В ньому відчувається гідне виховання і чоловіча зрілість. Ідеальне спортивне тіло точно не залишить байдужою жодну дівчину. До речі, нашим учасницям у цьому сезоні буде особливо нелегко завоювати Холостяка, адже за плечима у Микити вже є досвід офіційного шлюбу і точне розуміння того, що саме він шукає в довгострокових відносинах".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter