Напади скандального олігарха Степана Івахіва на сім'ю і бізнес Тетяни Єремеєвої продовжуються. Нещодавно, через власні кишенькові ЗМІ, була вкотре здійснена інформаційна спроба зіпсувати її ділову репутацію і завдати удару по відомій за межами області клініці "Центр хірургії ока професора Загурського".

Читайте також: Битва титанів:як олігархи відбирають спадок у вдови Єремеєва

Нагадаємо, що після трагічної загибелі нардепа Ігоря Єремеєва, його друг і бізнес партнер по "Континіуму" Степан Івахів робить усе можливе і неможливе, аби незаконним шляхом привласнити собі частку бізнесу покійного. Попри те, що справжніми спадкоємцями цілої бізнес імперії, створеної руками Ігоря Мироновича, мали б стати законна дружина та двоє дітей, горе-друг у шахрайський спосіб прагне відібрати належні їм 25%, а це в сумі більше 60 млн доларів.

Тетяну Єремеєву знають у місті Луцьку майже всі мешканці. Багато хто їй щиро співчував з приводу непоправної втрати. На зло колишнім друзям Ігоря Мироновича, а нині ворогам-нікчемам, жінка скоро оговталася і продовжила добру справу свого чоловіка. Організовуючи численні благодійні акції, допомагаючи безкоштовно учасникам АТО у своїй клініці, підтримуючи релігійні і освітні заклади Волині – Тетяна швидко заробила собі позитивний імідж та повагу серед людей.

Що ж до іншої сторони – одіозного Степана Івахіва – той, не раз потрапляв у численні скандали і разом з колишнім очільником КП "Луцьктепло", махінатором Олександром Киричуком, завдав великої шкоди громаді Луцька. Його безпорадні намагання сформувати образ благодійника на своєму виборчому окрузі і на Волині, виявилися нещирими і перетворюються на фіаско, оскільки люди вже зрозуміли його справжні наміри і постійний обман.

Остання історія з нібито подарованою селянам "швидкою", яка виявилась купою металобрухту, показала, що насправді являє собою благодійний фонд "Патріоти Волині". До цього можна додати і те, що у гонитві за наживою, одіозний нардеп поставив під загрозу опалювальний сезон у Луцьку, наплювавши на сотні тисяч містян.

Читайте також: Обурені селяни "розбрендували" "швидку Івахіва"

Володіючи і так сумнівною репутацією, Степан Івахів вкотре переступив будь які моральні принципи, вирішивши залишити сім'ю свого покійного друга Ігора Єремеєва без законного спадку. Переступаючи норми моралі і закону, колишній товариш разом із Сергієм Лагуром почали махінації з документами і інформаційну війну проти законної дружини загинувшого товариша. Люди все ж швидко зрозуміли на чиїй стороні правда – і незабаром весь бруд, вилитий на пані Тетяну, сторицею повернувся на адресу псевдо благодійника.

Наразі Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Горе-друг, через підконтрольні йому ЗМІ, дискредитує дружину свого екс-партнера по "Континіуму", чіпляючись за будь-який інфопривід.

Зокрема, нещодавно у маріонеткових ЗМІ олігарха вийшов матеріал, в якому дружину покійного Ігоря Мироновича звинувачують у ледь не створенні аварійної ситуації в одній з найбільших житлових багатоповерхівок Луцька.

Читайте також: Газетки "чесних" новин "ВолиньPost" викидаємо у смітничок, - Тетяна Єремеєва

Як випливає з матеріалу журналістки "Волинь 24" Володимира Пащенка Людмили Яворської, Тетяна Єремеєва, нібито взагалі нелегально зайняла приміщення в будинку на просп. Грушевського, 1 для свого "Центру хірургії ока професора Загурського" і наразі робить реконструкцію у квартирі на 2-му поверсі, яка може призвести до руйнування всього будинку.

Нібито, занепокоєні мешканці під'їзду, скаржаться на те, що через ремонтні роботи у них по стінах пішли тріщини. Однак уся проблема в тому, що проект реконструкції був досліджений і ухвалений міськими архітекторами. А самовільно замуровані лоджії людей не були ніким погоджені і їхній вплив на конструкцію будинку не вивчений експертами. Одна жіночка узагалі пожалілася на те, що у неї впав карниз, який спокійно провисів 35(!) років.

Ми вирішили розібратися і побували на місці події. Місцеві мешканці, яких зустрічаємо у дворику радо спілкуються і запевняють, що про проблему чули, про ніякі тріщини не знають. Побували ми і в тому під'їзді де "розгорнувся" скандал, оглянули і фасад вищезгаданого будинку, та виділених "Районом" нібито тріщин на фасаді не побачили.

Журналісти "континіумських видань" стверджують, що мешканці  подали в суд на Тетяну Єремеєву відносно пошкодження несучих конструкцій будинку, а та здійснила зустрічний позов. За словами Людмили Яворської – жінка хоче у такий спосіб просто залякати мешканців, а ті не мають бажання зв'язуватись з нею. Жителі будинку найняли адвоката у цій справі, але той, вивчивши матеріали, порекомендував сторонам укласти "мирову".

Читайте також: Тетяна Єремеєва продовжує добру справу свого чоловіка

Цікаво, що у ЗМІ олігарха Степана Івахіва, Тетяна Єремеєва була висвітлена ледве не бандитом чи кримінальним елементом з яким люди, взагалі, бояться мати справу. Насправді ж законна дружина покійного друга жодного разу не була помічена у протизаконних діях чи корупції. Її впливовість завжди була пов'язана лише з успішним чоловіком, який на відміну від свого бізнес-партнера, славився гострим розумом та далекоглядністю, завдяки яким досягнув хороших успіхів у політиці та економіці.

Ми робили кілька днів безрезультатні спроби отримати коментар у пані Тетяни з приводу інциденту з жильцями на Грушевського, 1 і порції бруду, що вилили на неї кишенькові ЗМІ олігарха Степана Івахіва. Та Тетяна Єремеєва на відріз відмовилася щось коментувати. Її легко можна зрозуміти, адже після такого цькування зграєю стерв’ятників і потоків бруду звідусіль ні про що не хочеться говорити. Та й за словами вдови, вона все ж "…вірить в Бога, правду та справедливість".

Наразі ж дружина покійного Ігоря Мироновича – Тетяна Єремеєва залишається авторитетним медиком і непересічною особистістю, яка активно долучається до життя міста Луцька, не висловлюючи при цьому якихось політичних амбіцій. Дуже сумнівно, що вона залякувала мешканців будинку і сусідів. За словами адвоката, вона навпаки готова йти на контакт із жильцями у пошуці консенсусу. Навряд в інтересах будь якого інвестора зруйнувати будинок, в якому у нього працює популярний серед волинян лікувальний заклад.

Звісно, інцидент з будинком на просп. Грушевського, 1 має місце і на цей факт не треба закривати очі. Ремонти справді нікого не залишають байдужими і швидко набридають, як тим хто їх починає, так і сусідам. Проте вирішення ситуації необхідно шукати у площині права. Одіозному Степану Івахіву хотілося б порадити бути справжнім чоловіком і перестати воювати з вдовами і сиротами.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook