Хол першого поверху комунального підприємства "Луцький центр первинної медичної допомоги №2" віднині нагадує справжню європейську клініку. Тут поєднано стриманий та, водночас, модерний стиль. Ремонт зробили за три місяці за кошти Національної служби здоров’я України.

Читайте також: У Луцьку відремонтують одну зі споршкіл

За словами директора медичного закладу Тетяни Трач, в закладі роблять усе задля покращення умов перебування в ньому громадян. Облаштували реєстратуру, змонтували розсувні двері та встановили сучасні меблі, йдеться на сайті Луцької міськради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук, який приїхав разом із заступником Іриною Чебелюк оглянути ремонт, залишився задоволений побаченим. За його словами, чудово, що луцькі медичні заклади оновлюються та стають комфортнішими та доступнішими для пацієнтів.

Читайте також: У Луцьку може обвалитися будинок через незаконне планування квартири під комерційний об'єкт (фото)

"У цьому центрі два роки тому ми відремонтували частину денного стаціонару. Саме там перебувала найбільша кількість людей, тому й відділення найбільше потребувало ремонту. Зараз за кошти Національної служби здоров’я відремонтовано реєстратуру – те приміщення, яке першим зустрічає пацієнта. Безумовно, коли заходиш і бачиш такі комфортні умови, такий привабливий естетичний вигляд, то і настрій в людини змінюється. Думаю, що люди, які сюди приходитимуть, будуть задоволені і зовнішнім виглядом приміщення, і професійністю медичного персоналу", – зазначив Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook