Депутат міськради Євгеній Ткачук звернувся до колег Алли Надточій та Юлії Вусенко через голослівну критику роботи чинної більшості.

Читайте також: Депутат Луцькради публічно заявив про погрози від Степана Івахіва

"Ви обидві хоча б щось зробили?! Я захищусь за Поліщука, якого ви тут звинувачуєте у всіх смертних гріхах!

Одна із вас отримала посаду за гроші – я це можу запросто підтвердити! Всі знають, що через те, що "Самопоміч" підтримала екс-губернатора Володимира Гунчика в ОДА, за вас заплатили, аби ви були секретарем міськради, Вусенко! Секретарем мав бути призначений Микола Федік. У вас соплі текли, коли ви бачились зі мною, ви так хотіли бути секретарем! 

Читайте також: Депутат спростував чергову брехню ЗМІ волинського олігарха

І не кажіть, що ви команда нині покійного міського голови Романюка, бо ви ніколи до нього відношення не мали! Так само, як і Юрій Моклиця та Сергій Григоренко! Для них просто виривали посади", – заявив Ткачук.

Звернувся до Юлії Вусенко і Сергій Була, який наголосив на її бездіяльності.

"Ви не володієте інформацією! Як можна когось в чомусь звинувачувати?! Попрацюйте хоч трошки десь! Сидите тут постійно і когось в чомусь звинувачуєте! Ви не входите до жодної комісії, не розумієтесь в жодних питаннях і проблемах Луцька! Щоразу ми чуємо від вас, що ніхто нічого не робить! Працюйте ви!" – сказав Була.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter