З нагоди 935-ріяччя славного міста Луцька, в центрі міста відбулися урочисті заходи. Зокрема, після святкового вручення відзнаки "Почесний громадянин міста", на сцені виступав народний артист України, почесний громадянин Луцька Василь Зінкевич. Усі лучани та гості міста заворожено слухали спів виконавця та аплодували йому, щосили вигукуючи "Браво, маестро!".

Читайте також: Тим, хто зробив вагомий внесок у розвиток міста: у центрі Луцька відзначили почесних громадян (фоторепортаж)

Свій концерт Василь Зінкевич розпочав із символічної пісні "Розквітай, моя Волинь", яку він виконав разом із Волинським академічним хором, котрий до того виконував свої пісні зі сцени.

 

 

 

Усі, хто проходив повз, зупинялися, аби послухати спів артиста та поринути в атмосферу свята. Жінки ж у свою чергу не стримували емоцій та щиро аплодували своєму кумирові.

"Саме Волинь народила сучасних воїнів та захисників України. Луцьк вартує того, аби бути не просто позначкою на карті світу. Лучеськ – то є особистість, яка увінчана благородними лучанами, творчими та мистецькими здобутками.

І навіть той, хто вперше бачить це місто, то відразу ж в нього закохується по-справжньому. Щось тут є. І де я не був, у яких далеких краях та дорогах, коли приходжу на береги свого славного Лучеська, я обов’язково знаходжу те, що хвилює людей.

Тому нехай завжди на честь Луцька звучить висока музика", – саме такими словами привітав лучан із 935-річчям Луцька Василь Зінкевич та виконав пісню "Музика"

У виконанні артиста прозвучало чимало відомих хітів, які публіка із захватом підспівувала разом із виконавцем. Зокрема, всім відомий хіт Володимира Івасюка "Червона рута":

Читайте також: Діти – це наше майбутнє: Волинський перинатальний центр відсвяткував першу річницю

Насамкінець виступу Василя Зінкевича, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт подякував почесному громадянину Луцька за такий чудовий концерт, який він подарував людям та вручив йому відзнаку. Натомість Василь Іванович подякував за такий теплий прийом та підтримку і запросив на сцену радника Луцького міського голови, зазначивши, що він – майбутній господар Луцька, адже він зараз активно підтримує місто та лучан і саме такі молоді патріоти повинні керувати Луцьком та вести його тільки вперед.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook