Лучанка Наталія Тимчук запевняє, що гості, які святкували день народження її 9-річного сина, отруїлися у закладі "George’s Club", що в РЦ "Промінь". Про це повідомляє ВолиньPost.

Читайте також: У відомому розважальному закладі Луцька масово отруїлися відвідувачі (доповнено)

За словами Наталії Тимчук, у суботу, 30 листопада, вона влаштувала святкування дня народження свого сина у боулінгу закладу "George’s Club". Після частування частині гостей стало погано. Зокрема, погано почувалися двоє дітей та двоє дорослих.

Наталія Тимчук зауважує, що усі, у кого з’явилися неприємні симптоми, їли страви з курячого м’яса – нагетси та крильця.

Лучанка Тетяна Ковальчук після згаданого святкування потрапила до інфекційної лікарні разом із сином, який є однокласником іменинника. І у неї, і у її дитини вже підтвердили сальмонельоз. Жінка розповідає, що двоє дітей не їли їжу, яка була у "George’s Club", оскільки пішли забавлятися у дитячий заклад, що теж у "Промені".

"В суботу святкували, а в неділю почав боліти живіт. В понеділок звернулися до сімейного лікаря. Симптоми були схожі на рота вірусну інфекцію, і ще два дні ми лікували "ротавіруску". Але температура не збивалася, діарея не минула. Тоді я дізналася, що одна з гостей вже була у понеділок в інфекційній лікарні з сальмонелою, і зрозуміла, що у нас, найімовірніше, та ж проблема. Зараз ми лікуємося в інфекційній лікарні. Тут вже підтвердили сальмонельоз і в мене, і в сина", – розповідає жінка.

Читайте також: Повідомили деталі отруєння у луцькому РЦ "Промінь"

Ще одна із постраждалих від отруєння – Яна Грекова. Сьогодні, 11 грудня, жінку виписали з інфекційної лікарні, де вона перебувала з 2 грудня. Тут їй теж лікували сальмонельоз.

"Крім курки, я фактично нічого більше і не їла. Тому думаю, що проблема – в ній", – розповідає жінка.

Натомість у "George’s Club" отруєння їжею закладу заперечують. Кажуть, що після випадку з отруєнням студентів дійсно декілька разів приходили люди, які просили відшкодування, але у них не було, мовляв, жодних підтверджень, тож заклад не реагував на цю інформацію.

"Якщо якісь служби прийдуть перевіряти, то наша кухня завжди відкрита", – запевнила адміністратор закладу Анна.

Читайте також: На Волині немовля від молочних продуктів пережило клінічну смерть

У Волинському обласному лабораторному центрі зауважили, що з лікарні їм не повідомляли про отруєння людей у закладі. Додають, що для того ,аби їх поінформували, має бути масове отруєння людей – щонайменше п’ятеро.

Зауважимо, що на підтвердження своїх слів лучани надали журналістам довідки з інфекційної лікарні, що підтверджують сальмонельоз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook