Луцький міський голова Ігор Поліщук представив нового директора департаменту земельних відносин, архітектури і реклами. Ним став Веніамін Туз, який до цього працював у Луцькраді на іншій посаді.

Читайте також: Представили нового начальника Луцького прикордонного загону (фото)

Про це йшлося 3 серпня під час розширеної наради міського голови, про це пише ВолиньPost.

Ігор Поліщук зауважив, що у міській раді триває оптимізація штату.

Наразі скоротили вже 25 штатних одиниць. Тож управління і департаменти теж змінили, деякі з них отримали нових керівників.

Новий директор департаменту земельних відносин, архітектури і реклами раніше був начальник управління містобудування та архітектури.

Читайте також: У дві луцькі школи потрібні директори

«У Вас – дуже складна ділянка роботи. Бо нині додалося багато населених пунктів і територій до нашої громади, в яких також треба наводити порядок. Одне із важливих завдань – інвентаризація земельних ділянок нашої громади. Крім того, хочу, що Ви підготували чітку інформацію по тих земельних ділянках, яка нам нібито передав Держгеокадастр. Сьогодні багато говорять про те, що Держгеокадастр передав десятки, а то і сотні гектарів земельних ділянок. Але коли ми почали аналізувати ці земельні ділянки, то виявилося, що величезна частина – вже віддані в оренду, перебувають в обтяженнях, заборонах, непридатні для використання, бо перебувають на схилах, урвищах і так далі. Тому необхідно всю цю інформацію підготувати», – сказав міський голова.

Ігор Поліщук також представив нових керівників департаменту освіти Віталія Бондара та відділу транспорту Віктора Главічку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook