Щонайменше п’ять спортивних майданчиків цьогоріч облаштують в Луцьку. Один з них буде в дворі на вулиці Кравчука, що об’єднує будинки №26, 26а, 26б та 28. Таке спільне рішення прийняли міський голова Ігор Поліщук та мешканці цих будинків під час зустрічі.

Читайте також: У Луцьку біля школи у сквері облаштують алеї та дитячу зону

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

  

"Зважаючи на багато заявок на облаштування на цьому місці спортивного поля, вирішили облаштувати його у вашому дворі. Ми хочемо порадитись, яким воно має бути та яким його хочете бачити ви. Ми вже чимало таких майданчиків збудували, з точки зору експлуатації вони себе показують гарно, користуються у мешканців популярністю. Ми облаштовуємо два типи полів: з штучною травою та універсальне для різних видів спорту з поліуретановим покриттям. За штучною травою постійно необхідно доглядати, щоб вона не заминалась та підсипати гранулятом, а поліуретанове покриття менш проблемне в експлуатації", – розповів лучанам Ігор Поліщук.

Читайте також: У Луцьку хочуть заборонити виділяти кошти із депутатського фонду на ремонти класів та дитячих груп у садочках

  

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий ознайомив присутніх із проєктом майбутнього майданчика, а люди одноголосно його затвердили.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook