У Луцьку планують відкрити новий супермаркет мережі "Сільпо", який буде працювати на Київський майдані, в приміщенні, де раніше "Вопак" був сусідом з магазином EVA.

Читайте також: Відома луцька гуртівня ПАККО нахабно дурить покупців, проводячи махінації з цінниками (фото)

За даними компанії GT Partners Ukraine, станом на кінець грудня 2020 під вивіскою "Сільпо" функціонувало 279 магазинів, йдеться на сайті All Retail.

Відзначимо, що зараз в Луцьку працює чотири супермаркети мережі "Сільпо", два з яких ще "старої школи" і два − концептуальних сучасних. Цікаво, що прийдешній магазин на Київському майдані буде розташувався всього за два кілометри від іншого "Сільпо", що працює в торговому центрі "Імідж".

Якщо ж повернутися "Вопака", то згаданий супермаркет на Київському майдані функціонував в Луцьку з 2005 року, але, як відомо, у 2020-му році волинська компанія "ПАККО Холдинг", що розвиває цю мережу, припинила свою роботу.

Читайте також: Лучани скаржаться на махінації у чеках в гуртівні ПАККО (фото)

Колись один з найбільших рітейлерів Західної України пішов з цього поля діяльності з багатомільйонними боргами та судовими позовами з постачальниками й банком.

Відомо, що частина обʼєктів з 56 магазинів "Вопак" і 14 гуртових магазинів "Пакко" (станом на березень 2019 року) перейшли в управління інших рітейлерів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook