У зв’язку із приєднанням Заборольської ОТГ до Луцької міської територіальної громади виникла необхідність забезпечення перевезень пасажирів до с.Великий Омеляник. Здійснювати перевезення до вказаного села буде автобус за маршрутом №29: "Карбишева – с. Великий Омеляник".

Читайте також: У Луцьку курсуватимуть ще три маршрутки

Про це йшлося під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, йдеться на сайті Луцькради.

Шлях за маршрутом:

у прямому напрямку: с. Великий Омеляник (Володимирська), Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева;

у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, с. Великий Омеляник (Володимирська) (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева, вул. Володимирській та у с. Великий Омеляник).

Читайте також: У Луцьку перевізник маршруту просить підвищити тариф до 10 гривень

Також за словами начальника управління транспорту та зв'язку Володимира Степанова, у зв'язку з тим, що на сьогоднішній день перевезення здійснюється відповідно до кількості місць для сидіння, для автобусного маршруту №32 збільшено кількість автобусів. Відтепер цим маршрутом курсуватиме 11 автобусів, у тому числі у вихідні та святкові дні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook