Працівники комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» обслуговували у робочий та неробочий час приватних осіб, при цьому беручи готівку за надані послуги.

Читайте також: У Луцьку встановлюють сучасне LED-освітлення

Про це під час засідання виконкому 19 травня проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА «Волинські новини».

Він звернувся до директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» Валерія Мазіна: «Мені відомо про випадки, коли працівники КП «Луцьксвітло» і в робочий, і в неробочий час обслуговували приватних осіб за готівку. І ці кошти жодним чином не обліковували на підприємстві. Якщо ще раз дізнаюся про такі факти, я не буду закривати на це очі, а ви відповісте по повній програмі».

Водночас, мер міста доручив очільнику підприємства посилити роботу щодо контролю за справністю мереж у місті.

Читайте також: У Луцьку почали встановлення енергоощадних світильників – містяни задоволені (фото)

«Якщо міський голова проїжджає проспектом Грушевського у понеділок і там не світить 4-5 ліхтарів, у вівторок і середу вони знову не світяться, то це означає, що керівник КП «Луцьксвітло» не на своєму місці, а робота виконується неналежним чином. У вас є 46 працівників. Або організуйте роботу у режимі онлайн, щоб бачити, на яких опорах є несправність, аби оперативно її ліквідувати. Або організуйте чергування і об’їжджайте місто на предмет справності мережі освітлення у місті. Не може такого бути, що декілька днів підряд несправні ліхтарі у центральному парку чи в центрі міста. Якщо я буду бачити таке, у мене складеться враження, що ви не відповідаєте тій посаді, яку займаєте», – суворо звернувся до Валерія Мазіна Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook