Сьогодні, 6 квітня, міський голова Ігор Поліщук розпочав розширену оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради з вшанування пам'яті загиблого на Сході головного сержанта гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892 Сергія Сулими. Військовослужбовець загинув третього квітня у зоні проведення Операції об'єднаних сил.

Читайте також: Луцькі медичні заклади припиняють співпрацю із муніципальною лікарняною касою, яка є "незрозумілим органом"

Про це йдеться на сайті Луцькради.

А далі міський голова представив нових керівників комунальних підприємств.

Отож, згідно результатів конкурсного відбору Марценюка Володимира Віталійовичаобрано директором Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства "Луцькспецкомунтранс", який до призначення працював на посаді заступника директора з експлуатації на цьому ж підприємстві, а під час виконання обов'язків керівника підприємства, проявив себе з позитивної сторони.

Крім того, Ігор Поліщук відразу окреслив ряд завдань, на які має звернути особливу увагу Володимир Віталійович.

Зокрема:

- навести порядок з використанням на підприємстві пального;

- визначити, чи потрібна місту ремзона, що обходиться бюджету в понад 3 мільйони гривень на рік;

- проаналізувати фінансовий стан підприємства;

- розібратися з тими працівниками, хто не хоче добросовісно працювати;

- забезпечити вчасний вивіз сміття;

- навести порядок на контейнерних майданчиках;

- забезпечити якісне санітарне прибирання міста, особливо звернути увагу на приєднані території;

- працювати над питанням будівництва у нашому місті сміттєпереробного заводу.

Читайте також: У Центрі реабілітації учасників бойових дій у Луцьку запроваджено нові, інноваційні методи лікування

Директором комунального підприємства "Ласка" призначили Богданюк Оксану Миколаївну. На її підтримку, під час проведення конкурсного відбору, надійшло два листи від волонтерів міст Луцьк та Ківерці. Оксана Миколаївна більше 27 років присвятила діяльності у науковій сфері. 

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що лучани не повинні боятися ходити вулицями міста. "Ми допоможемо протидіяти проти тих, хто привозить тварин до нашого міста. А вам, як керівнику, варто проаналізувати діяльність підприємства та штатний розпис", – акцентував Ігор Поліщук.

Романюк Микола Петрович став директором житлово-комунального підприємства №2. Микола Петрович має досвід роботи у сферах автомобілебудування та харчової промисловості. Ігор Поліщук наголосив, що Микола Петрович, щонайперше, має подолати хамство серед працівників підприємства, адже люди, які звертаються до житлово-комунального підприємства мають отримувати нормальні послуги. "Якісне та своєчасне надання послуг – має стати пріоритетами вашої роботи", – наголосив Ігор Поліщук. 

Читайте також: "Новий формат роботи": з боржниками за воду в Луцьку працює спецкомісія з юридичним супроводом

Директором комунального підприємства "АвтоПаркСервіс" тимчасово, на час звільнення директора Тараса Баса від виконання службових обов'язків у зв'язку з прийняттям на військову службу за контрактом строком до закінчення особливого періоду або оголошення рішення про демобілізацію, призначили Бахтая Олега Сергійовича, який пропрацював у сферах цивільного захисту, МНС та МВС понад 10 років.

Міський голова Ігор Поліщук, представляючи нового керівника підприємства, наголосив, що потрібно перейняти досвід інших міст щодо вирішення проблем із паркуванням і втілити найкращі напрацювання в Луцьку, запровадивши максимальну кількість способів оплати за парковку.

"У нас немає жодної нормально діючої платної парковки. Тому вам необхідно навести порядок з паркуванням у місті спільно з департаментом муніципальної варти. Щонайперше, потрібно навести лад із паркуванням у центральній частині міста, зокрема поруч із Театральним майданом, кафе "Бенедикт". Платний паркувальний майданчик буде облаштований на лівій частині демонтованого Старого ринку. Плануємо парковки на вулиці Кривий Вал, Сенаторки Левчанівської. І щоб ми більше не чули таких звітів, що підприємство "АвтоПаркСервіс" за рік отримало 4 тисячі гривень доходу", – акцентував Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook