У Луцьку депутати розглянули питання "Про продовження терміну дії Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти на 2017-2019 роки, на 2020-2022 роки".

Читайте також: Лучанка відслужила в АТО і отримала квартиру в облцентрі Волині

Про це йшлося під час засідання 61-ї сесії Луцької міської ради 28 серпня.

Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти продовжили на 2020–2022 роки.

"До мене, як до депутата, звернулись члени організації спілки ветеранів АТО аби продовжити програму забезпечення житлом.

Більше 55 квартир отримали учасники бойових дій, адже працює працює відмінно", − зазначив радник міської ради Ігор Поліщук.

Також Ігор Поліщук запропонував зміну до проекту рішенням, яким пропонував передбачити на рік 11 мільйонів гривень на реалізацію програми замість восьми.

Окрім того, зазначено, що у Луцьку проживає значна кількість учасників бойових дій, котрі бажають скористатися програмою.

Депутати підтримали проєкт рішення − 28 голосів "ЗА".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook