Чемпіонат з дворового футболу пам’яті луцького мера Миколи Романюка стартував в обласному центрі Волині. Цьогоріч – змагання четверті за числом.

Читайте також: Скандал в ОТГ на Волині: очільники громади хочуть закрити школу, щоб зекономити гроші

Такий чемпіонат відбувається в Луцьку вже четвертий рік поспіль. До участі зголосилися 86 команд у вікових категоріях від наймолодших до сивочолих. До організації турніру зголосився і легендарний гравець ФК "Волинь" – заступник голови федерації футболу міста Луцька Володимир Гащин. Він і став суддею під час міні-матчів. Як наголошують організатори, проведення таких спортивних заходів неабияк сприяє популяризації спорту, здорового способу життя та дозвілля. Про що свідчить і популярність таких футбольних турнірів серед лучан.

Читайте також: У Луцьку маршрутка врізалась в іномарку

Самі любителі аматорського футболу в один голос кажуть, що участь у таких турнірах приносить їм неабияке задоволення.

Проведення таких турнірів з дворового футболу в Луцьку стало настільки популярним, що участь беруть не лише лучани. Так, запасний гравець однієї з команд 16-річний Валентин прибув до обласного центру Волині з села Золочівка Демидівського району Рівненщини.

"Я вже два роки граю за своє село нападаючим. Мене покликали хлопці, сказали, що я гарно граю і попросили, щоби приїхав і пограв", – каже Валентин, учасник змагань.

Футбольна першість міста триватиме упродовж усього літа, а фінальні матчі відбудуться на День Незалежності.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook