Під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, очільники міста та керівники виконавчих органів міської ради ознайомились із ходом впровадження протиепідемічних заходів у Луцьку.

Читайте також: У Волинській обласній лікарні більше 20 медичних працівників інфіковані COVID-19

Станом на 27 квітня у Волинській області зафіксовано 254 випадки захворювання на COVID-19, 42 із яких було виявлено протягом 25-26 квітня, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

У Луцьку зафіксовано всього 76 випадків захворювання, продовжується обстеження та виявлення контактних осіб.

В свою чергу, представники поліції доповіли, що, в цілому, лучани дотримуються карантину, однак, станом на сьогодні, було складено вже 58 протоколів за порушення його правил. Найчастішим порушенням стала відсутність засобів індивідуального захисту у громадських місцях.

Працівники департаменту муніципальної варти також додали, що протягом вихідних траплялися поодиночні випадки відвідування кладовищ, парків та інших заборонених зон.

Читайте також: На Волині знову різко збільшилась кількість хворих та підозр на коронавірус – РНБО

Продовжується дезінфекція під’їздів багатоквартирних будинків силами ДСНС та житлово-комунальних господарств міста. За добу було оброблено більше 1100 під’їздів та близько 60-ти км доріг.

Не залишаються без уваги і незахищені та малозабезпечені верстви населення. Протягом вихідних територіальним центром було видано 174 продуктових набори, ще 50-ма наборами забезпечив мешканців міста тимчасово-оперативний центр.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook