У Луцьку відкрили два автобусні маршрути, які сполучатимуть місто з селами Прилуцької ОТГ – №7 та №35. Повідомляє Луцька міськрада.

Читайте також: Перевізники з інших міст та нові тролейбуси: Луцькрада буде боротися із свавіллям маршрутників

У зв’язку з необхідністю відкриття автобусних маршрутів № 7, № 35 було прийнято рішення "Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 6, 7, 22а, 35".

Так, шлях за маршрутом №7 у прямому та зворотному напрямку пролягатиме: с. Сапогове (Центральна), с. Прилуцьке (Соборності, Ківерцівська, Богуна, Наливайка), Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Старицького, Стефаника (місця міжзмінного відстою у с. Сапогове на вул. Центральній та на вул. Стефаника у м. Луцьку); № 35: с. Жабка, с. Дачне (дорога Р-14), Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Яровиця, Набережна, Ківерцівська, с. Дачне, с. Жабка (місце міжзмінного відстою у с. Жабка).

Перевізник, до проведення конкурсу, забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Читайте також: Повідомили, у яких маршрутках Луцька встановлять валідатори

Окрім того, було затверджено результати конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування у місті Луцьку.

Відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету від 29.10.2019, право на здійснення перевезень пасажирів у місті Луцьку за автобусними маршрутами загального користування надано:

– № 23 "Шота Руставелі – Адреналін Сіті" (об’єкт конкурсу № 67) – ТОВ "АТП-Луцьк" (термін дії договору на перевезення пасажирів один рік);

– № 22 "Карбишева – с. Милуші" (об’єкт конкурсу № 68) – ТзОВ "Санрайз" (термін дії договору на перевезення пасажирів п’ять років).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook