Під час патрулювання на вулиці Карпенка-Карого патрульні зупинили автомобіль Volvo S 60, водій якого порушив ПДР.

Читайте також: На Волині водій-порушник намагався дати хабар поліцейським

Це сталося у ніч на 7 травня, – повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Під час спілкування із 26-річним керманичем інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події водій відмовився у присутності двох свідків.

А 29-річний пасажир вказаного автомобіля не одноразово пропонував вирішити дану ситуацію і з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував неправомірну вигоду поліцейським. Патрульні попереджали пасажира про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати неправомірну вигоду та поклав у документи на транспортний засіб грошові кошти в сумі близько 2 тисяч гривень у службовий автомобіль.

Читайте також: На Волині затримали двох водіїв, котрі значно перевищили швидкість (фото)

Поліцейські одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

На водія-порушника патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесено постанову за ч.6 ст.122 (Зупинка транспортних засобів на місцях на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю) КУпАП.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook