На Волині затримали водіїв, які керували автомобілями у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: 1000 гривень і 180 євро: у Луцьку водій Mercedes намагався відкупитися від патрульних

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Вчора, близько 23-ї години, луцькі патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz E220, в якого не працювала права фара ближнього світла.

Під час спілкування із водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння на місці події показав позитивний результат – 1,19 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

У Ковелі ж патрульним надійшло повідомлення про те, що чоловік у стані сп’яніння вчинив ДТП. Патрульні прибули на вулицю 22-го січня і виявили заявника, який розповів, що Mercedes-Benz Actros із напівпричепом Fruehauf, рухаючись заднім ходом здійснив наїзд на перешкоду, а саме на металевий паркан, в результаті чого автомобіль та паркан отримали механічні пошкодження. Заявник зауважив, що керманич вийшов із автівки і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння водій відмовився.

Читайте також: Їхав по зустрічній: у Луцьку затримали п'яного водія (відео)

Згодом ковельські патрульні зупинили автомобіль Ford Transit, який порушив п. 9.2 (б) ПДР. Під час спілкування із кермувальником інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння показав результат у 1,14 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадуємо, що за січень-квітень 2021 року на Волині зареєстровано 19 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook