Сьогодні, 32 березня, у рамках реалізації оперативної інформації, по вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському поліцейські затримали 34-річного місцевого жителя. За інформацією, чоловік мав при собі наркотичні речовини.

Читайте також: У Луцьку "на гарячому" затримали наркоторговця (відео)

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

На місце прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського районного відділу поліції. У волинянина вилучили поліетиленовий пакет з психотропною речовиною Альфа PVP вагою 5 г. Окрім цього, поліцейські вилучили у нього шприц з залишками бурої речовини, мобільний телефон.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами "чорного ринку" становить понад 2 тис. грн. Їх направлять на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Читайте також: У Луцьку затримали 16-річного наркозакладчика та ліквідували телеграм-канал з продажу наркотиків

Нині вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook