Жителі села Лежниця Поромівської ОТГ скаржаться на понівечену дорогу на вулиці Центральній. Місцеві кажуть, близько трьох тижнів дорогу буквально зносить дощова вода. Очільник Поромівської ОТГ Євгеній Недищук повідомив – планували усунути проблему 1-го вересня, але через погодні умови роботи перенесли на завтра.

Читайте також: У Луцьку стався обвал труби на каналізаційній мережі, автомобільний рух на ділянці робіт перекрито

Про це повідомила жителька Лежниці Аліна. Вона розповіла, проблема виникла із першим сильним дощем, сезон яких розпочався близько двох тижнів тому, пише БУГ.

"Внаслідок першого сильного дощу дорогу змило і з кожним разом ситуація погіршується. Дорога розташована на гірці – звідти і йде потік із села. Дорога веде до кінця села і до останніх домівок. Ми зверталися до голови громади.

Він сказав, що спочатку будуть роботи по усуненню з 24-го серпня: зрівняють грейдером, але як він сказав, необхідно, щоб дощ пішов… Дощі вже скільки йдуть – ситуація лише погіршується", – розповідає Аліна.

Мешканці Лежниці, що проживають на цій вулиці, самотужки загортають дорогу – не можуть проїхати. Розповідають, авто через подібний шлях отримують пошкодження.

"Скоро буде весілля в сусіда: планують гостей, традиційно будуть автобуси, і ніхто не доїде просто сюди. Там якщо легковик проїде, то автобус – точно ні", – бідкається жінка.

Також розповіли, що з проблемою неодноразово зверталися до голови, але поки ніяких зрушень.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук розповів, що дві фури із породою мали би засипати проблемну ділянку дороги 1-го вересня, але завадив той же дощ, тому роботи перенесли на наступний день.

Читайте також: У Луцьку проведуть капітальний ремонт дороги

"Там справді вимиває дорогу. Я домовився за грейдер, він працював в іншій сільраді, десь протягом двох тижнів, то не міг приїхати. Мали їхати сьогодні, але погодні умови не дозволяють. Запланували на завтра привезти 2 камази породи і тоді вже грейдер підрівняє", – повідомив Євгеній Недищук.

Також зазначив, схожа ситуація по селах Іваничівського району, в тому числі, затоплює і вулиці міста Нововолинськ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook