З віршами, конкурсами, подарунками та розвагами у селі Марковичі Локачинського району святкували відкриття новенького спортивного майданчика з ігровими елементами для дітей.

Читайте також :Освітні заклади одного з районів Волині отримали допомогу від благодійників (фото)

Святкова подія відбулася в неділю, 7 жовтня. На урочисте відкриття прибув радник голови обласної ради, очільник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Сільський голова Федір Нижник розповідає: на місці, де зараз розташований майданчик, колись був магазин, який згорів. Згарище поступово заросло чагарниками та стало сміттєзвалищем.

"Ми вже давно хотіли облаштувати місце для молоді, для дітей, – розповідає голова сільради. – Тож вирішили саме облаштувати це тут – навпроти дитячого садочка. Переконаний, що і діти, і дорослі будуть відвідувати цей спортивно-ігровий майданчик, точно знаю, що будуть грати у волейбол – ми для цього повісили сітку".

До облаштування території долучилися чи не всі мешканці села – фарбували паркан, робили укріплення, возили пісок. 

Мешканці Марковичів щиро радіють новому майданчику. В один голос переконують: сюди будуть приходити не тільки бавитися з дітьми, а й займатимуться спортом, і обіцяють берегти майно – бо ж до облаштування майданчика долучилися усі.

Читайте також: На Волині урочисто відкрили спортивний комплекс (фото)

"Впевнений, що ми не будемо зупинятися на тому, що зробили, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Саме завдяки вашим ініціативам і тому, що ви хочете, аби ваші діти займалися спортом та росли здоровими, нація українців стає сильнішою".

До слова, це вже 65-та ініціатива, яка була реалізована в Локачинському районі за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter