Мережу сколихнуло відео, яке дівчата у формі курсанток записали з російським поліцейським. Обурливі кадри вони зняли для своїх сторінок у соцмережах.

Читайте також: Назвала Росію улюбленою країною: популярна українська блогерка зняла скандальний ролик на алеї Небесної Сотні (відео)

Відео вони записали для тіктоку. Акаунт дівчини, яка розмістила ці кадри, вже видалений. Натомість ролик поширили у фейсбук-групі "ХС Харків", пише 24 канал.

"Плюси зустрічатися з поліцейським: завжди гарний, завжди відмаже, завжди катаєшся на патрульній машині і завжди під захистом", – зазначено на відео.

Читайте також: Скандальна українська блогерка, яка назвала Росію улюбленою країною, потрапила у "Миротворець"

Користувачі мережі відшукали інстаграм-сторінку студентки, яка, ймовірно, присутня на відео. Однак, там жодних згадок про скандальне відео немає.

Спочатку з'явилася інформація, що дівчата навчаються у Харківському університеті внутрішніх справ. Проте у навчальному закладі спростували цю інформацію.

Одна з героїнь відео може бути студенткою університету МВС у Дніпрі, про це написали у коментарях до ролика. Не виключено й те, що дівчата просто взяли десь форму курсанток.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook